Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Final Fantasy VIII
Oj, vad mycket det hände egentligen mellan VI och VII. Det var VII som skulle ta serien till vad den är idag. Enligt en del är 8:an bättre men av någon anledning så spelade jag den aldrig när det kom ut.
Det var för Square det sista spelet till PC och den sista i serien till det första Playstation då PS2 var på väg att ta över. Och då föll PC helt i glömska.
Nu skiljer sig spelen mycket litet åt så vinsten med lite bättre grafikmöjligheter spelar inte så stor roll, då grafiken är ganska kackig. Gamla pixliga spel har sin skarm, äldre i 3D är extremt fula.
Men i vänstan på den fyra i en remake så får åttan duga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: