Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Iphone till Sverige 11 juli

Om knappt en månad landar den otroligt hypade iphone i Sverige, det som gör den intressant är att den kommer nu att ha både 3G och GPS, vilket den förra saknade. Det är bra, jag kan inte tänka mig att positioneringen via trådlösa nätverk som den förra uppdateringen av mjukvaran använde sig av kan ha fungerat något vidare i Europa.
I Sverige kommer den att säljas av Telia, det återstår att se om det kommer sätta stopp för importeringen av iphone från USA. Men en iphone utan mobilt bredbandsabonnemang är inte att rekommendera då många leverantörer tar 15:- per megabyte, vilket gör att kostnaden snabbt drar iväg. Det återstår att se hur Telia utformar sitt abonnemang och hur andra operatörer kommer följa efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: