Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vänstern för fildelning…

Vänsterpartiet beslutade under sin senaste kongress att ändra inställning till fildelning numera är deras åsikt att det ska vara tillåtet för personligt bruk, både upp- och nedladdning så länge det inte sker för kommersiellt bruk, det skriver SVD i en artikel.
Det är bra att Vänsterpartiet vaknat och ändrar sin åsikt i frågan. Nu behöver bara fler partier fatta samma beslut, eller ställa sig bakom de yttranden som de gjorde under valrörelsen så kan vi få slut på det överförmynderi som diverse branschorganisationer sysslar med.
– Vi ska självklart vara kulturarbetarnas parti även i fortsättningen, men en lagstiftning som gör merparten av den vuxna befolkningen kriminell måste förändras, säger Elise Norberg Pilhem från vänsterpartiets styrelse, som inte tror att det går att stoppa fildelandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: