Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ett tips i sommarvärmen…

Innan världen börjar ta den globala uppvärmningen på allvar och AC installeras som standard i alla byggnader tänkte jag komma med ett tips på hur jag klarar av sommarvärmen.
Jag har tömt det nedre facket i frysboxen och förvarar där isbitar, så slipper man investera i en ismaskin, perfekt till läsk, saft, vatten eller varför inte en islatte.

Islatte
Brygg en kanna med mörkrostat kaffe, och tillsätt gärna en skopa mer än brukligt. När kaffet är klart, häll i en tillbringare med is för snabb nedkyldning. Det gör kaffet svagare, därav den extra skopan, har du tid att vänta på att kaffet kallnar i kylskåpet behövs inte den.

Ta ungefär fem isbitar och lägg i ett högt glas, fyll halva glaset med det kalla kaffet.
Fyll glaset med mjölk.
Tillsätt en tesked med vaniljsocker.
Rör om.

Förvara det överblivna kaffet i kylskåpet, kaffe håller i ungefär två dagar om det förvaras kylt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: