Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Liberaler kritiserar regeringens misslyckande

Regeringen har inte lyckats att minska andelen unga som lever på aktivitetsersättning och som befinner sig i det metaforiska utanförskapet, nu gör regeringen det svårare att bli långtidssjuksriven men detta räcker inte menar Tobias Krantz och Frida Johansson Metso i en debattartikel i DN. Detta på grund av att det innebär att de tvingas leva på mycket små ekonomiska ersättningsnivåer på ca: 7000:- i månaden. Att höja ersättningsnivåerna är förstås otänkbart, även om det direkt skulle minska det sociala utanförskap många befinner sig i. Nej, istället ska Regeringen förbjuda att unga får aktivitetsersättning. Inte ett ord om att man måste sänka trösklarna in till arbetsmarknaden för att unga ska ha en rimlig chans att ens komma in på arbetsmarknaden.
Att dessa unga befinner sig i ett såkallat metaforiskt utanförskap räcker inte, de ska bokstavligen kastas ut på gatan i ett fysiskt och verkligt utanförskap om unga liberaler får som de vill.
Det äckligaste är att de vågar påstå att det är för de ungas egen skull.

En kommentar till Liberaler kritiserar regeringens misslyckande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: