Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Smuggelciggen säljs redan under disk…

Mein Gott! Min temporära OCD- och ODD-problematik gör sig alltid påmind när det dyker upp idiotiska förslag från somliga myndigheter, hade det inte varit för att jag slutade röka den 1:a februari, samt att jag dessutom går på Zyban för min ADHD-problematik skulle jag rökt ett paket i ren protest gentemot Folkhälsoinstitutet önskemål, som enligt en artikel i SvD vill förbjuda försäljningen av ciggaretter över disk samt alla exponering…
Istället ska all försäljning ske under disk och paketen ska inte vara synliga. Men vänta, är det inte så det fungerar redan idag? De flesta mindre butiker har ryska ciggaretter under disken som de kränger för 25 spänn, ungefär halva priset mot vad de synliga paketen i hyllan kostar.
Folkhälsoinstitutet hänger inte riktigt med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: