Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Säljer ett par skor på Tradera

Jag gjorde ett fynd för ett tag sedan, trodde jag, då jag hittade ett par rundsydda skor från Tretorn från 1963, tillverkade i Sverige i Moheda skofabrik i Småland. Men tyvärr var de för små och nu säljer jag dem via Tradera. Storleken är 42 eller 43, jag trodde jag kunde lästa ut dem men det gick inte.
Auktion här: http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=66080871

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: