Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Inför mötet…

På centralstationen i Göteborg upptäckte jag till min förfäran att min svarta kavaj var borta, eller förmodligen har jag glömt den hemma. Detta har faktiskt aldrig hänt mig tidigare, men att träffa Filippa Reinfeldt imorgon i bara skjortan är otänkbart för mig. Därför har jag impulsköpt en kostym på Åhlens City i Göteborg som var den enda affär som hade öppet 19.40. Jag tror aldrig jag köpt en kostym så snabbt, utan det brukar vara något som jag vill gå omkring och tänka på under en längre tid. Kostymen kommer från SIR, och var faktiskt bland de billigaste som Åhlens hade och gick loss på 2500:-.

Nåväl ovan ser ni mig i kostymen i min “svit” på Villa Årsta, ett lägenhetshotell, i vad jag kommer ha på mig imorgon. Jag är verkligen inte bortskämd med boende, men jag tycker att om man stänger restaurangen kl 14.00, och det inte finns en enda matbutik i närheten, än mindre restaurang, så borde man i bekräftelsen åtminstone be gästen tänka på detta.
Så det var bara att åka in till Vivo på söder och handla något att äta vid 22.00 ikväll.
Det har varit mycket strul idag.
Men en bra sak hände, jag träffade juristen Lennart Fässberg och han ska hjälpa mig i konflikten mot min styvfar, som handlar om huset som jag ärvt en del av efter min mammas bortgång. Det känns otroligt skönt att få hjälp med detta.

En kommentar till Inför mötet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: