Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vårens hetaste accessoar

Vårens hetaste accessoar är en läkemedelsdosett från Dosett® i de alltid lika trendiga färgerna rött och svart. Sedan jag började med Zyban måste jag komma ihåg att ta en tabletter två gånger dagligen, vilket kräver lite hjälp på vägen, i synnerhet om man lider av tillfälligt inbillad demens… ”Tog jag verkligen tabletten, eller tänkte jag bara göra det och min hjärna registrerade det som gjort…” Med en dosett finns det inga tveksamheter längre, finns på ett Apotek nära dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: