Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Slut med tramset…

Okej, det har varit mycket trams den senaste tiden på bloggen, förmodligen mitt sätt att hålla humöret uppe medan jag ställer in mig på ny medicin, Zyban, och fasar ut den gamla, Efexor. Det var absolut inte meningen att jag skulle bli en manlig ADHD-variant av Blondinbella, jag har naturligtvis anmält denna biverkning till Läkemedelsverket och de såg ytterst allvarligt på denna sidoeffekt.

Denna veckan som kommer ska jag medverka vid en konferens för Boendestödjare, jag ska på tisdag ut till Tynnered och föreläsa för TUFF, Tynnereds Ungdoms- och Förälder Förening – bra namn. På onsdag har jag möte med en jurist, innan åker jag till Stockholm för att medverka på ett möte på torsdag morgon med HSO och Filippa Reinfeldt där jag ska tala om vårdsituationen för personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Det står att de vill höra om både kvalitetsbrister men gärna också positiva exempel. Det sistnämnda blir svårt att hitta…

2 kommentarer till Slut med tramset…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: