Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

H&M i sammarbete med Comme des Garçons

Vad Comme des Garçons gjort tillsammans med Fred Perry, och nej du har inte synfel – det är fult.

H&M meddelade för ett tag sedan att höstens designsamarbete kommer ske tillsammans med japanska Comme des Garçons chefdesigner Rei Kawakubo och tydligen tycker bägge parter att det är ett spännande och nyskapande arbete.
– Rei Kawakubo har länge stått högt på vår önskelista och det känns fantastiskt att hon har valt att samarbeta med oss. Vi har oerhört stor respekt för Kawakubos modefilosofi som ifrågasätter modevärldens invanda mönster och vi beundrar hennes konstnärliga inställning till mode, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M, till DV.
Okej för att Margareta van den Bosch har missat det, men märket har tidigare samarbetat med en uppsjö av kända klädmärken, bland dessa återfinner vi bland annat Fred Perry, Levis, Speedo, Nike, Moncler, Lacoste, med flera…
Hur mycket deras sammarbete kommer ifrågasätta modevärldens invanda mönster återstår att se i höst men det verkar snarare som att Comme des Garçons trampar upp redan ganska ingångna spår…
Då känns Fred Perrys sammarbete med Raf Simons betydligt intressantare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: