Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag vill bara göra dig uppmärksam på att FASS finns i mobilen…

De här behöver du aldrig mer…


Har du varit på språng och plötsligt känt att du måste slå upp biverkningslistan på Lyrica, vad den generiska kopian av Voltaren heter eller vad prisskillnaden mellan Zoloft och Zolpidem är?
Har du också irriterat dig över svårigheten att använda FASS.se i en mobil webbläsare eller hur otympligt det är att gå omkring med FASS i väskan? Inte ens patient-FASS kommer i en smidig pocketupplaga…

Då kommer du säkert liksom undertecknad att uppskatta att man kan få FASS till mobiltelefonen, det fungerar till Windows Mobile och till Palm. Programmet hämtar du här. Den riktiga fanatikern beställer ett online-abonnemang hos Pharmtech för 295:- per månad, men då uppdateras FASS automatiskt och du erbjuds Interaktionskontroll, Patientmodul, Praktiskmedicin, Dynamiska tester m.fl övriga funktioner…
Jag vet inte ens vad hälften av vad de där funktionerna ens innebär, men vem kan motstå en interaktionskontroll i mobiltelefonen, nästa heta grej efter GPS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: