Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ingen vinner med den felprocenten

I TV-krönikan i dagens GP skriver om programmet Sanningens ögonblick under rubriken “Ingen vinner med den felprocenten” därför att felmarginalen på lögndetektortestet helt enkelt är för hög. Kanal 5 påstår att maskinen visar korrekt resultat på 97 procent, men när det är 21 frågor som ställs efter varandra så krymper chansen att ta hem spelet till 53 procent.
I krönikan nämner Johan Rylander att en man erkänt att han legat med en prostituerad utan kondom i sydostasien, att kvinnan visade sig vara en man och att han tagit droger. Sedan torskar han på frågan om han varit ett bra stöd för sin bror när de växte upp…
I USA har tydligen ingen vunnit pengarna som lottas ut, de enda vinnarna i det här spelet är Pontus Gårdinger och Kanal 5.
Om människor fått sparken för att de inte haft tillräckligt städat hemma och deltagit i TV4:s program, så undrar jag vad som händer med de människor som deltagit i Sanningens ögonblick, förmodligen kommer de få leva på socialbidrag resten av livet…

2 kommentarer till Ingen vinner med den felprocenten

  • Anonymous skriver:

    I kvällens avsnitt av “Sanningens ögonblick” så avslöjar polisstuderande Mattias, 23, att han använt sin polisuniform i sängen med sin fästman. Nu riskerar han att bli avstängd. – Det finns regler kring olämpligt uppträdande, det här skulle kunna leda till det, säger Ewa-Gun Westford, Polishögskolan.

  • Anonymous skriver:

    Varför är dom populära , jo vill se förlorarna .. Förut räckte det med vinnarna i TV program, idag är det förlorarna som vi vill se ..
    Är det nutidens gladiatorspel som utspelar sig i tv rutan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: