Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Pooz.com är fake


På facebook fick jag upp ovanstående annons, jag kunde inte låta bli att klicka på den. Men det visade sig ganska snabbt att det mesta som de sålde var kopior. Ett säkert tecken är när de säljer Pradas skor av modellen America’s cup, de är hundra år gamla och har inte tillverkats de senaste åren men på piratsidor så dyker de upp titt som tätt.
Synd för de hade faktiskt ett par schysta skor som jag gillade, men jag betalar inte 200 dollar för ett par kopior, så de går bort:
Jag har faktiskt aldrig sett dessa skor i någon av de butiker som säljer Prada, även om jag sällan har råd att köpa något så brukar jag tycka det är kul att kolla i de butikerna.

3 kommentarer till Pooz.com är fake

 • Anonymous skriver:

  Aldrig köpa om det där webbsida alla produkter är fake. Jag köpte 2 t shirt ditt och de var FAKE. Produkten kommer från Turkiet

 • Allan skriver:

  Hej Henrik,

  Sådan skor har funnits.. Jag har personligen handlat ett annat Prada-skor från denna sida och väntar fortfarande på dem. Efter jag betalat för skorna och kontaktat dem, då visste jag att något var skumt. Började googla och hittade ditt inlägg… Man bör stänga ner sådana sidor o det GENAST.

 • Anonymous skriver:

  det går även att se på gucciskorna redan på hemsidan att de är fake. De vita och biega har svart sula vilket de äkta aldrig haft, de har både läderdetaljer och sula i krämvitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: