Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hjärnan befinner sig fortfarande i ett stand-by läge, jag bestämde mig för att gå ner till gymmet och göra några enklare övningar som inte kräver någon tankeverksamhet. Med Placebo i lurarna blundade jag och gjorde de monotona rörelserna och för tillfället så kändes det faktiskt lite bättre.
Jag funderar på att se Eastern Promises, där kan man ladda hem den ryska DVD-utgåvan med svenska undertexter. Ska ta och äta lite glass och se på den filmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: