Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Sword of Mana
En remake på första delen i Secret of Mana, som släpptes i USA under titeln Final Fantasy Adventure och med titeln Final Fantasy Mystiq quest i Europa, utvecklat för Game Boy Advance. Det är längesen jag spelade det spelet på Game Boy men det finns inga uppenbara likelser, utan det har hänt en hel del. Grafiken påminner starkt om Secret of Mana på SNES, liksom spelupplägget men det känns inte alls lika bra som Densetsu 3.
I inledningen väljer du om du vill spela med den manliga eller kvinnliga karaktären. Den som du väljer blir din huvudkaraktär, i mitt fall valde jag den manlige karaktären som vill hämnas sina föräldrar som dödats av the Dark Lord. Den andra karaktären blir din sidekick och dyker upp med jämna mellanrum, den kvinnlige karaktären är dotter till the Mana Godness och därför är the Dark Lord ute efter henne. Det finns en uppsjö av olika vapen och olika yrkesinriktningar man kan välja, men det förändrar inte utseendet på karaktärerna eller hur de beter sig nämnvärt som i t.ex. Final Fantasy 3.
Gränssnittet känns något omständigt och framförallt fult och plottrigt med hemska opassande ikoner, vilket är konstigt då övrig grafik är fantastisk japansk RPG av bästa klassiska sort, vilken klåpare ligger bakom detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: