Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vaccin orsakar ond bråd död…

Under Tynneredsdagen så kom det fram en man som pekade på Attentions skylt där det står; “kunskap gör skillnad” och frågade om vad vi ansåg om vaccin, jag svarade att vi arbetar inte med den frågan. Men tydligen var han övertygad om att Vaccin orsakade både ADHD och Autism, ja det slutade inte bara där. Även Hiv, cancer och alla sjukdomar orsakades av vaccinering av barn, som källa hänvisade han till en förening i Karlstad, samt att han skrivit två böcker. Den ena handlade om skapelseberättelsen, och hur djävulen låg bakom vaccin.
Hans trovärdighet minskades dock kraftigt i det faktum att han luktade sprit och hade på sig en fejkad Burberry-tröja från Thailand, varför söker sig alltid sådana här människor till mig ute…
Har jag en för mig osynlig skylt i pannan där det står:
“Är du komplett galen? Prata gärna med mig…”

Det här med vaccination var dock nytt för mig. Men på nätet upptäcker jag att både Jim Carrey och Jenny McCarthy driver en kampanj där främst hon hävdar att hennes son fått autism på grund av en vaccination, men det hela känns som om hon letar efter en enkel och yttre förklaring till just varför hennes son fått denna funktionsnedsättning.

Annars var det en helt fantastisk dag ute i Tynnered där stämning var på topp. Vi lottade ut biobiljetter, men det var inte så många som klarade av våra frågor. De med flest rätt (styrelsen räknas inte) hade 8 rätt av 10, vilket gav en biljett. Att man hade kunnat hitta alla svar i foldrarna slog dock ingen.

3 kommentarer till Vaccin orsakar ond bråd död…

 • Tant Vass skriver:

  Herrenadå. Jag har adhd efter en väldigt närstående släkting och genom mig har min son fått denna slags design. Så trodde jag det förhöll sig, tills här om dagen en reflexpedagog talade om för mig hur det verkligen ligger till. Om vi bara låtit vår son krypa tillräckligt hade han inte haft kvar sina babyreflexer nu, vilket är grunden till adhd. Lite vaggning och annan gympa varje dag, så ska han snart kunna bli fri från den ondskefulla consertan! En annan gång blev jag utskälld för jag sockerförgiftat min son, det är därför man har adhd. Nu gillar inte han sötsaker något vidare men.. jaja.
  suck.

 • majsan67 skriver:

  haha, ursäkta att jag skrattar, men måste säga att jag oxå har en förmåga att dra till mig allt möjligt konstigt folk.

  Jag tror det är så att vi är sååå snälla och sympatiska, så vi är värda att prata med 😉 tror du inte …

  Jag har gjort ett medvetet val att vänta med trippelvaccinet till mina tjejer.
  Vaccinet i sig kan inte ge autism, men däremot följdsjukdomarna som följer på den, bla hjärnhinneinflammation.
  Jag är dock medveten om att hjärnhinneinflammation är en vanlig följdsjukdom efter mässlingen oxå.

  Men jag ska ärligt säga, att jag inte vågat chansa, för att inte behöva ångra ihjäl mig sen, OM det skulle visa sig att dom har en funktionsnedsättning. Jag vill inte gå och undra OM det var efter vaccinet.

  Efter 3 års ålder är immunförsvaret fullt utvecklat och dom klarar vaccinationen bättre utan ev följdsjukdomar…
  Mycke man ska tänka på 😉

 • trollhare skriver:

  Du menar inte att du inte kände till vaccingrejen? Jag kanske är präglad av att ha bott i England under min första fas som nyutkommen potentiell aspie. I den anglosaxiska världen är det nåt som tas på väldigt stort allvar – av alla utom de som kan något, vill säga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: