Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Socialdemokraternas främsta valarbetare…

Blondinbella intervjuas i Värnpliktsnytt och får frågan om hon kan nämna MUF:s fyra främsta ställningstaganden:
– Fniss… ja, frihet för individen tror jag. Gud, jag är så här… individens frihet och sedan är det… Jag tänker efter här. För mig är allt så självklart att det är svårt att vända upp det i fyra tydliga saker. Och sedan är det att man ska klara sig själv utan att Sverige ska göra något för en… näe, Jag har tappat bort mig här.
Med sådana förmågor inom MUF och Moderaterna behöver aldrig Socialdemokraterna känna sig hotade inför valet 2010.
I blaskan Nöjesguiden beklagade sig brudens farsa över att hon inte kritiserar det egna partiet. Det är väl för sjutton uppenbart att hon inte har den intellektuella förmågan.
Jag tror att det kommer bli ett större problem för henne om hon vill försöka sig på en politisk karriär, snarare än om hon äger en lila Porsche som hon nämner i intervjun.

En kommentar till Socialdemokraternas främsta valarbetare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: