Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Oanade funktioner i Microsoft Office


Gemet kan av en del uppfattas som för hjälpsamt ibland, de flesta stängde av office-assistenterna fortare än kvickt. I senare versioner har Microsoft skippat dem helt, det kan ha räddat liv…
Nu är det bara resten av deras produktserie som behöver rättas till, Windows bland annat. Är det bara jag som blir galen på att trots att man är inloggad som administratör får frågor om man verkligen vill göra det som man håller på med, och att skärmen blinkar till varje gång. Min mac behandlar mig åtminstone inte som om jag är ett barn.

En kommentar till Oanade funktioner i Microsoft Office

  • majsan67 skriver:

    men hjälp, uppmanar office till att begå självmord??
    Jag håller med dig, ibland blir man fullständigt vansinnig på alla förbannade rutor som ploppar upp med frågan om man begärt “denna åtgärd” svara ja eller nej.

    Har inte orkat stänga av heller, och för den delen har det oxå hänt att rutan kommit upp utan att jag själv begärt någon ändring, och i det läget har det varit väldigt bra med en fingervisning.

    Tror jag får köpa att bli behandlad som mindre vetande 😉 om jag inte vill få burken full med skit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: