Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

"Arbetsnarkomanen Sanna Bråding har ett finger med i det mesta just nu."

När Björn af Kleen i Cafe nr 12/2006 skrev ovanstående tror jag inte att han visste hur rätt han träffade, eller gjorde han?
Musik och kulturjournalisten Fredrik Strage fälldes tidigare i år för narkotikabrott, så det verkar inte helt främmande bland journalister som bevakar underhållningsbranschen och enligt rykten har spekulationer kring Bråding pågått tidigare.
Fredrik Strage ville dock inte kännas vid anklagelserna i Hovrätten och han har bland annat i domstolen visat upp artiklar och utdrag ur böcker med svensk och utländsk forskning relaterad till frågan om kokainets farlighet, vilket inte imponerade på rätten som kom fram till att kokain är ett av de mest beroendeframkallande narkotiska preparaten som finns.
Det resulterade i en månads fängelse, med böter och advokatkostnader slutade notan på 50.000:- för Fredrik Strage, enligt Realtid.
Sanna Bråding riskerar dock ett hårdare straff eftersom hon också erkänt att hon langat.
På frågan om straff säger Åklagaren Marie Lind Thomsen
till Realtid att för narkotikabrott är det fängelse som gäller i straffskalan, men tillägger att om det finns ett vårdbehov kan en annan påföljd vara aktuellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: