Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kvällens pyssel…

Efter att ha legat i sängen i två dagar i rad och firat vårens ankomst med min allergi, men idag är jag på benen igen. Det är tydligen något träd jag är allergisk mot, det blommar dock väldigt snabbt och jag är sällan dålig mer än ett par dagar varje år. Men under denna tid hann jag bekanta mig med min Nintendo DS desto bättre, även om vi redan känner varandra väldigt bra.

Till min nyvunna sängkamrat, livspartner och bäste vän har jag som present köpt vita knappar, för att matcha de i övrigt vita tillbehören som jag införskaffat. Knapparna kostade 3 dollar på Ebay, men den snikne amerikanen ville ha 23 dollar för att skicka dem! Det slutade med att jag fick ned frakten till 10 dollar, vilket är ett överpris. Jag har fått böcker skickade till mig för hälften och de här knapparna väger i stort sett ingenting.

Sen kom nästa projekt, att öppna konsolen. Detta krävde en specialskruvmejsel, samt att jag införskaffade ett nytt skruvsett med riktiga finlir mejslar för att kunna få upp alla miniatyrskruvar. Otroligt nog fick jag upp den, ännu mer mirakulöst fick jag ihop den efter att jag bytt ut knapparna. Det var väldigt pilligt, i synnerhet att få dit L- och R-knapparna på plats.

Nåväl, nu har jag en hyffsat unik Nintendo DS – Crimson, Black & White…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: