Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Besök på Samhall

När jag medverkade i Eftersnack för ett par månader sedan blev jag inbjuden av Anette Lindgren att besöka Samhall. Idag var jag, Hans, Walle och Lotte på ett möte på Samhall där de fick informera om sin verksamhet och vi fick berätta lite om vad vi arbetar med och om vad neuropsykiatriska funktionshinder innebär. Besöker avslutades med en gemensam lunch.
Walle föreslog att Samhall kanske skulle byta namn om man inte vill förknippas med den bild som många har av verksamheten, vilket jag själv också tror kan vara en bra idé, även för de som arbetar där. Det kan vara tillräckligt jobbigt för personer med funktionshinder att hela tiden kämpa mot fördomar om att man skulle vara korkad (det finns förövrigt väldigt många korkade människor som inte har något funktionshinder) och ska man samtidigt behöva försvara sig mot rykten som finns mot ens arbetsgivare så skulle det kännas övermäktigt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: