Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ta en genväg…

Idag kom mitt nya tangentbord, jag beställde med olika färgade knappar för snabbkommandona för programmet After Effects, som jag använder ibland. Fast den egentliga anledningen till att jag köpte det var för att jag behövde ett nytt tangentbord och det nya slimmade tangentbordet som Apple har lanserat i aluminium, men detta är jäkligt skönt att skriva på. Tangentbordet har tyvärr engelsk tangentuppsättning men jag kan den svenska uppsättningen i huvudet.
Det ser väldigt spännande ut med alla olika färgerna på tangenterna. Flera av tangenterna används dessutom i andra av Adobes program så jag får säkert användning av det i Photoshop bland annat.

En kommentar till Ta en genväg…

 • majsan67 skriver:

  men det var ju riktigt coolt 😉
  kan inte du utifrån det tangentbordet med färger utforma ett för dyslektiska barn 😉

  Köpte ett speltangentbord till yngste sonen i julklapp, och blev förbannat trött när det var engelsk layout på det. Köper man sånt i en svensk affär, så ska det vara svenskt.

  Det blev ju helfel för honom och han kunde inte alls använda de, var bara och byta 😉

  Hoppas du får god användning av ditt fina tangentbord, man blir ju glad av att titta på de 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: