Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sanna Bråding i knarkhärva

Det går inget vidare för tjejerna från TV4:s gamla succé Tre Kronor. Johanna Sällström begick självmord och nu uppdagas det att Sanna Bråding är TV-kändisen som försett Stockholms kändiselit runt stureplan med kokain. Sanna med sin oskyldiga och folkliga framtoning kändes som ett helt otippat kort. Ifall det hade varit Carolina Gynning eller någon avdankad dokusåpaskådis hade det varit mer väntat.
Eller kanske inte. I Bret Easton Ellis roman Glamourama agerar fotomodeller terrorister, ingen misstänker dem och på grund av sitt kändisskap glider de omkring i ett overkligt jetsetliv mellan de olika attentaten och ingen förstår vad de egentligen sysslar med.
Möjligen förklarar detta Sannas medverkan i spekulativa Ett hål i mitt hjärta, men det är svårt att förklara hennes inblandning i detta. Sanna är flitigt anlitad till skillnad från många andra så pengar kan knappast varit det enda motivet, men trodde hon att hon kunde gömma sig bakom sin helylleprofil hur länge som helst?
Efter förhör där Sanna Bråding medgivit sin inblandning släpptes hon i fredags ur häktet, och åtal kommer förmodligen att väckas inom det närmaste. Hon riskerar därmed att dömas till ett par års fängelsestraff för langning och innehav.
Det blir förmodligen ingen mer ICA-reklam eller TV4-jobb för Bråding, det verkliga straffet blir förmodligen att hon i framtiden är hänvisad att jobba som programledare i ringprogram på TV3.

12 kommentarer till Sanna Bråding i knarkhärva

 • Anonymous skriver:

  Kan ju inte tycka att Sanna Bråding nånsin haft en ”oskyldig framtoning” … med sin hesa röst och grabbiga spotta-på-golvet-stil har hon alltid framstått som en kåkfarerska.

 • Anonymous skriver:

  hon är en jävligt stark förebild.
  ni som snackar skit, ni känner henne inte.

  döm henne faan inte!!!

 • Anonymous skriver:

  Bara så ni vet … hon fick hårdare straff än vad någon annan fått förut för samma brott……..

 • eva sterner skriver:

  Och så har hon sålt också och bidrar till knarkmordet på våra barn. Vilken fin förebild för unga.
  Man kanske borde sanera skitstian TV4 på allvar. Och ut i pressen och göra en snyftpudel. Snacka om värdighet… Sorgligt.

 • honan skriver:

  Trist Sanna hamna i knarkträsket..men jag tycker det är fel att döma ut henne. Kanske blir det här en nystart för en enligt mig söt tjej, som haft det tufft på olika sätt och tappat kontrollen. Sjävlklart ska det vara nån typ av straff då det gäller narkotika men, jag önskar henne allt gott och hoppas hon tar sig tillbaka. Alla är vi bara människor, att man är kändis betyder inte att man har ett skydd mot att falla ner i mörka gropar. Du är en vacker tjej Sanna, stå på dig.

 • Anonymous skriver:

  att någon kändis langar droger är ju synd, Tråkigt också att vi verkar ha en mer drogliberal framtoning i dagens värld där vi förskönar 70-tals flum kultur. 40-tallisterna börjar i dag bli pensionärer de som överlevde festen? Med dagens kommersialiserade media värld där man matar unga med att man inte duger som man är så kanske det är lätt att finna lyckan på kemisk illegal väg. det är ju roligt i Danmark och Holland. rea ge frihet och flum. men i en av de bästa av världar med demokrati en fri och bra skola och kunniga människor i det allmännast tjänst så skulle det ju kunna vara värre.

 • Ida skriver:

  Tråkigt att Sanna hamnat i knarkträsket. Däremot är det förmodligen många många kändisar som använder kokain och liknande… bra att problemet kommer upp till ytan. Förhoppningsvis kan Sanna nu också få hjälp att ta sig ur drogberoendet.

  Och säg inte att det är kört med jobb för det… se bara på Kate Moss(!)

 • Anonymous skriver:

  Det borde finnas mer vård och hjälp för oss som mår dåligt psykiskt. Plågas du på grund av influensa eller en stukad fot finns det mycket hjälp att få, du blir tagen på allvar, och du mår bra och är frisk relativt snabbt.

  Mår du dåligt psykiskt upplever man att andra ifrågasätter, inte tar en på allvar eller ser ned på en, man vet inte om det ska ta slut någon gång och många hittar nog tyvärr inget annat som lindrar än illegala droger.

  /27-årig kille

 • Anonymous skriver:

  Alla ska väl ha lika straff
  det är ju ett knarkbrott
  men om en kändis knarkar så e det mer glamoröst eller?
  jag skiter i vilka som känner henne för det hon har gjort är straffbart.
  Skit är väl fortfarande skit även om det ligger i en guldkista?
  Nej knarkbrottslingar ska straffas hårt!!!

 • Anonymous skriver:

  Jag hoppas att hon får ett ordentligt straff… Fast på grund av hennes s.k ”kändis-status” så går hon kanske fri och kan fortsätta förse folk med kokain och sakta men säkert ta livet av dem… Lås in henne på livstid!!!!

 • angel supreme skriver:

  Eeeeyh, vänta lite me att döma folk! Jag känner personen i fråga bra o vet hur mycket hon har ställt upp för sina vänner o fortfarande gör, ingen vet vad hon själv gått igenom men ni kan va jävligt snabba på att döma folk! Om hon inte orkat längre som några av våra gemensamma vänner inte gjorde då hade hon hyllats men nu är hon den värsta bara för att hon skött sina jobb. O ingen vill väl att hon skulle sluta som Johanna S !? Eller några andra av våra vänner som tyvärr gick bort förra året? Men då hyllas man istället! Personen alla pratar om nu, har iallafall inte ens några barn att ta hand om, men uppenbarligen är hon en hemsk människa iaf enligt MEDIA att döma!
  Alla människor skaffar sig laster pga samhällets såkallade normala normer… Så tänk efter lite innan ni ens dömer den som finns bredvid er, hon som ni gärna speglar er i hennes glans; när det går bra för henne o hon som gärna e den första att svartmåla; när det finns en svacka!
  Jag älskar dig 4 ever! / Angel Supreme

 • majsan67 skriver:

  jaha minsann, där ser man. Det har jag missat att det var hon. Själv blir jag inte ett dugg förvånad längre.

  Ibland känns det som att i dom lugnaste vatten, där simmar dom värsta fiskarna.
  Den vi minst av allt förväntar oss ska hitta på sånt här, gör det plötsligt.

  Tycker det är sorgligt, att många kändisar ska behöva ta till sånt här för att orka med. Man undrar ibland vad det bottnar i.

  Det är nog inte fy-skam att jobba i tv3 ringprogram 😉 tänk ändå så mycket tittare du får. Alla pensionärer som sitter framför tv på dagarna, och glor. oooh tiittta så söööt tösen är.

  Inte illa alls 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: