Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Castlevania – Portrait of a Ruin
Spelet är det andra i serien till Nintendo DS, men har inget med tidigare Dawn of Sorrow att göra, förutom att spelet använder sig av samma spelmotor, återanvänder en del grafiska element och har samma kontroll. Annars är spelet det första som jag orkat spela genom sedan Castlevania IV till SNES, då det begav sig, i en spelserie som sedan Konami försökt att mjölka ut så mycket som möjligt ur.
Spelet bygger vidare på handlingen från Castlevania Bloodlines, som gavs ut till Sega Megadrive, men spinner även löst vidare på mytomspunna Dracula X – Rondo of blood, som förövrigt släpptes till PSP förra året. Det finns också ett upplåsningsbart spelläge där man får spela med Richmond eller Maria från Dracula X i Portrait of a Ruin.
Det som utmärker denna del i serien är annars den utmärkta kontrollen, vi kan tala om pixelperfektion. Det finns även en uppsjö av olika vapen som man kan använda sig av, där det tunga svärdet Holy Claymore krossar allt, ser du till att få ihop mycket cash i början av spelet är din lycka gjord.

3 kommentarer till Idag spelar jag:

 • Pingback: Idag spelar jag: | Agenda

 • Detta är ett litet bärbart tv-spel som jag kan ta med mig. Jag brukar spela på kvällen innan jag somnar, samt på morgonen för att få igång hjärnan.
  Jag inbillar mig att det är bra träning för arbetsminne och dylikt.
  De flesta av de här spelen är slut på kanske 20-30 timmar.
  Jag har undvikit att spela större dataspel som t.ex. world of warcraft, för det är ett spel som man måste lägga ned åtskilliga veckor på för att bygga upp sin karaktär och vidareutveckla den.

 • majsan67 skriver:

  huuu, fastnar du inte i spelandet när du börjar med sånt?

  Jag vågar inte påbörja nåt spel, för jag kan inte sluta. Men så är det med det mesta jag företar mig. Hyperfokusering har jag bestämt för mig att det kallas.. haha

  Spela nu inte så ögona blir fyrkantiga på dig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: