Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Det finns inget ont som inför för något gott med sig…

Den usla dokumentären “Fördärvet” har resulterat i att vår (d.v.s. Attentions) förbundsordförande på riksnivå Anki Sandberg tillsammans med Markus Heilig, Professor i neuropsykiatri, Martin Ingvar, Professor i neurofysiologi och Nancy Pedersen, Professor i beteendegenetik fått en debattartikel publicerad på DN Debatt.
Den enda nackdelen är att DN:s rubriksättare valt i rubriken att använda begreppet “ADHD-drabbade” men det är knappast deras fel.
I artikeln berör de bland annat vad SVT helt missat, att det finns otroligt mycket internationell forskning som stödjer Gillberggruppens slutsatser. Speciellt slutet är väldigt träffande och det är bara att hoppas att eventuella journalister på SVT tar åt sig:

Men oavsett vad man anser i denna sakfråga kvarstår ett obestridligt faktum. Medlemmarna i Gillbergg ruppen har utsatt sig själva för ett enormt personligt lidande för att värna det de ansett vara ett förtroende. Detta kan inte annat än väcka respekt. Hade de varit journalister som trots domstolsutslag vägrade röja sina källor hade journalister på SVT och annorstädes hyllat dem som hjältar.

Läs hela; artikeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: