Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag var jag i kyrkan

Idag var jag i domkyrkan för att Kjell i Attentions styrelse uppträdde i kören. Jag har inte varit i en kyrka på gudstjänst på väldigt länge, trots att jag betraktar mig som kristen, förvisso en väldigt agnostisk sådan, men då jag både är döpt, konfirmerad och medlem i svenska kyrkan samt brukar rösta i kyrkovalet anser jag inte att definitionen är felaktig.
Det som slog mig under ceremonin idag vars tema var “Vinnare och förlorare” var hur självcentrerad jag egentligen är. Under ett passage talade tre olika diakoner om sitt arbete i staden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: