Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag köpte jag en rödsvart termos

Jag hittade en termos som var röd med svarta detaljer som passade perfekt in i mitt kök bland alla röda och svarta köksartiklar som jag har. Den var något dyr dock, men eftersom den var så snygg kunde jag inte låta bli.

3 kommentarer till Idag köpte jag en rödsvart termos

 • Anonymous skriver:

  Bra design kostar Henrik ..

 • 400:- på rea, vilket är vansinne för en termos.

 • majsan67 skriver:

  Nu glömde du bestämt tala om vad den kosta *surar*

  Jag ska riva ut hela köket i morgon… alltså om 3 minuter hrrm…
  på DAGEN ska jag riva ut hela huset, jag måste RENSA….
  har du hört om han som sparade ihjäl sig?? Inte jag heller…. men snart är jag kändast i hela världen… som HON som sparar allt som finns att spara…. “bra-att-ha-syndromet” lider jag oxå av… hur botar man sånt?

  Himla snygg termos 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: