Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bloggen stardust gör ett vettigt inlägg i debatten

Björn Johnsson, statsvetare och med viss insyn i vad som skett bakom kulisserna bland de personer som uttalade sig i SVT:s program Fördärvet, gör ett vettigt inlägg på sin blogg Stardust.

Han tar upp en del sakfel i programmet som att hans gamla chef Björn Söderfeldt kallas för ”professor i forskningsmetodik” när han är professor i samhällsodontologi, men mer intressant att Söderfeldt påstås vara neutral i konflikten när han tiidgare propagerat för att Eva Kärfve skulle anställas på ALI i början av 2000-talet. Vidare nämner han sakfel om att Gillberggruppen anklagats för att ha begärt att Kärfve skulle avskedas, när det var Sten Levander som gjorde det och han är inte medlem i någon Gillberggrupp.

Förövrigt skrev jag i höstas en artikel om Gillberg, där han pratade om vikten av förståelse och bemötande när man har dessa funktionshinder och i den säger han:
– Bemötandet är nog viktigare än medicinen.

Jag har också
skrivit en artikel om Kärfve, men den är kanske inte lika smickrande för hennes del.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: