Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Träning för personer med social fobi

Bilden föreställer Henrik på väg till gymmet.


Idag besökte jag det lokala gym som Poseidon öppnat i fastigheten där jag bor, det visade sig vara riktigt bra. Min första reaktion var dock:
“Vilka onda människor har hittat på det här, nu har jag ju inga giltiga ursäkter kvar…”
Gymmet öppnade igår, så idag passade jag på att gå dit. Det var ganska schysst, det fanns en maskin som som simulerar skidor som ersatt trappmaskiner på de flesta gym, samt en roddmaskin som jag förmodligen gillade bäst, samt en allt-i-allo maskin där jag knappt förstod hälften av hur rörelserna skulle utföras till de inställningar som gick att göra. Motionscykeln hoppade jag över, de andra sakerna var roligare. Bäst av allt var att jag var själv i lokalen och kunde därför lyssna på P3 istället för den enerverande gymmusiken.
Den fanns dock på brända CD-skivor för den som ev. skulle sakna den.
Mitt största problem med gym är dock människorna som brukar gå dit, alla är vältränade och det är uppenbart att de inte skulle behöva gå dit, sedan är alla solbrända året runt och jag känner mig som marsmallowsmannen från Ghostbusters.
Detta slipper jag dock här, detta kan vara den bästa innovationen sedan torkrum infördes i den gemensamma tvättstugan.

2 kommentarer till Träning för personer med social fobi

  • majsan67 skriver:

    men vilken jädra dum idé o bygga ett gym i ditt hus 😉
    det borde dom faktiskt förankrat hos dig först så du kunde haft en chans att protestera mot detta påfund….

    men å andra sidan… dom säger att man blir gladare av träning 😉 hur du nu skulle kunna bli de 😉

  • trollhare skriver:

    Det är därför jag inte går på gym. Jag simmar. På förmiddagarna. Då är det mest äkta pensionärer där, och en och annan yngre marschmallowkvinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: