Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Attention strävar efter jämn fördelning

mellan personer med eget funktionshinder, föräldrar och yrkesverksamma. Så för att öka mina chanser att bli invald i riks styrelse nästa år borde jag alltså skaffa barn och börja arbeta på dagis framför att prioritera det intressepolitiska arbetet, var en tanke som slog mig idag…

2 kommentarer till Attention strävar efter jämn fördelning

 • majsan67 skriver:

  haha….. jamen om du skyndar dig nu Henrik, så hinner du få en liten kotte till nästa års årsmöte 😉

  fan så dumt, väldigt bra reflektion där henrik…

  du kan inte bygga en förening för funktionshindrade genom att bara välja in “normala” i styrelsen så långt det går…

  kom på en sak till, du borde dessutom flytta till stockholm… det är oxå en bra merit för att ta sig in i styrelsen 😉

 • Anonymous skriver:

  Som sagt , jag skulle vilja se den föreningen som medvetet väljer bort sina “egna” som Ert riksförbund gör.
  Hur kan man driva ett arbete om man har en åsikt att “sina egna ” inte dugar , vad skickar man för signaler till sina medlemmer ? Att det enda ni duger till är att betala era medlemsavgifter , men inte till att ansvarsposter hos oss. För det är bättre att “andra ” representar er” ..För det gör “sk friska” mycket bättre , jävla diskrminering handlar detta om .. Blir förbannad bara jag tänker på !!

  Anders S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: