Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kan inte vinna varje gång…

Tyvärr blev jag inte invald i Attention Riks styrelse som vare sig suppleant eller styrelseledamot. Jag försökte göra mitt bästa att övertyga ombudsmännen på årsmötet men nådde inte riktigt fram. Detta förändrar dock inte det arbete som jag kommer fortsätta att driva i Göteborg, möjligen kommer det slå tillbaks mot Riksförbundet Attention då jag vid förfrågningar om vad Attention tycker i diverse sakfrågor bara kommer kunna svara vad Attention Göteborg tycker, då jag inte kommer att veta hur Attention Riks resonerar i många frågor.
Förhoppningsvis är inte diskrepansen i våra åsikter alltför stor, men det hade ändå varit bättre att sitta med i riks styrelse och ha i maggropen hur Attention ställer sig i olika frågor. Detta kommer göra det intressepolitiska arbetet svårare, men har jag klarat det i ett år så kommer jag att göra det under detta året också.
Däremot fick vi genom att förslaget om att en arbetsgrupp ska göra en konsekvensanalys av vad de nya stadgarna innebär, för det var något som jag tycktes kändes osäkert när jag diskuterade med styrelsen. Vad innebär det för motioner, omval av styrelseledamöter och liknande?
Däremot måste verkligen Attention utveckla formen på sina styrelsemöten och använda sig av påverkanstorg, för idag finns inte tillräckligt med tid för att diskutera sådana frågor.

3 kommentarer till Kan inte vinna varje gång…

 • Anonymous skriver:

  Tvivlar att Irakiska föreningen tex skulle välja in mig som styrleseledamot !, eller att jag kunde etablera mig i en förening för våltagna kvinnor som ordförande tex . Men tydligen går det väldigt bra när det gäller människor med funktionshinder, för mig vore det självklart att prioritera människor till sin styrelse med egen diagnos !!

  Mvh

  Anders Spegel

  PS: Skall omgående börja kandidera till en brukshundsklubben ( jag avskyr hundar )

 • Anonymous skriver:

  Henrik ! Jo jag trodde också att Er förening var till för människor med funktionshinder , inte för folk som ville föeträda folk med funktionshinder .

  Mvh

  Anders Spegel

 • majsan67 skriver:

  Du vet Henrik att vi står bakom dig, och vi är många som är besvikna för att man inte tog dig på allvar, eller ens lyssnade på vad du hade att säga.

  Jag är dock glad att se, att du är vid gott mod, och att du arbetar vidare lokalt, och fortsätter driva dina frågor på en långt mycket högre nivå än riksförbundet förmår.
  Det är sorgligt att man inte ser ditt arbete och din kunskap som en stor resurs och tillgång i föreningens fortsatta arbete.

  Det är dags att vi samlar ihop bältet på kusten, till en brainstormar-helg, och stärker våra röster och vår kamp för våra medlemmar, för jag, precis som du trodde faktiskt att föreningen var till för människor med funktionshinder.

  Eller har jag helt missuppfattat Attention´s riktlinjer?

  Mary-Anne/Attention Kungsbacka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: