Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Om jag hade en klubb…

… på facebook med 1500 medlemmar som inte vill annat än jag skulle lägga ner skulle jag förmodligen dra mig tillbaks. Men det stoppar inte Blondinbella, hon fortsätter glatt att skriva på sin blogg.
Du är bara avundsjuk på henne.
Ja klart som fan jag är avundsjuk, jag vill också ha hundratusen läsare eller tror någon att jag sitter och skriver debattartiklar för att ingen ska läsa dem? Att jag medverkar i TV för att ingen ska se?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: