Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vaknade innan klockan (lampan) väckte mig…

Idag så vaknade jag en timme innan lampan (?) väckte mig. Att det är så svårt att se om man har ställt den eller inte känns osäkert. Detta är en stor miss från Philips sida, med tanke på priset kunde de ansträngt sig lite och lagt ner lite mer tid på finnishen, inte minst när industridesignern på Phiips för denna lampa återanvänt den design som de använde till den på 80-talet så populära bakmaskinen.

2 kommentarer till Vaknade innan klockan (lampan) väckte mig…

 • Den har fungerat tre av fyra ggr då jag ställt den. Det är en enorm miss att man inte kan se om den är larmad eller inte.

  Jag skulle inte rekommendera den i detta utförandet, om det kommer en ny modell som har den funktionen och gärna en glaskupa istället för plast och en tredjdedel av priset skulle jag rekommendera den direkt.

  Nu är det mer ett köp i brist på annat. Det finns konkurrenter i egenskap av Nordic Light Care men de är ännu dyrare, tyvärr. De har dock en kul effekt att de simulerar solnedgång på kvällen.

  Dock har jag vaknat av denna produkten och det är bättre än mobilen. Om någon använde samma signal ute på mobilen som jag har som väckningssignal så går det rysningar genom kroppen.

  Vi får se om jag känner samma aversion mot fågelkvitter om ett halvår.

 • Anonymous skriver:

  Men skulle du rekomendera folk att köpa den ? Fungerar den ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: