Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Som att vakna en sommarmorgon?

Philips Wake-up light HF3451
Idag vaknade jag av ljuset i rummet samt av fågelkvitter från Philips Wake-up light, men jag skulle inte till skillnad från Phiips påstå att jag vaknade som utvilad en sommardag. Men det kändes kanske en aning mer naturligt att vakna av ljuset istället för att vakna av en ringsignal.
Modellen HF3451 är den enklare av Philips två modeller av Wake-up light, skillnaden mot HF3461 är att den saknar radio och har en svagare lampa på 75 watt på 300 lux istället för 100 watt och 400 lux. Jag känner inte riktigt att jag har ett behov av att ha en radio i min lampa och då det fanns en prisskillnad på 400:- var valet lätt. Frågan är ju om man byter till en lampa med 100 w att det går att få en ljusare väckningseffekt.
Priset är väl den största nackdelen gentemot produkten, en tusenlapp för en lampa i plast kan knappast kallas för prisvärt. Dessutom kunde flera funktioner vara enklare utformade och tydligare. Till exempel kändes det inte tydligt om jag ställt väckningsfunktionen eller inte. Om jag trycker på OFf-knappen på morgonen, är den ställd dagen därpå? Varför finns ingen symbol som visar att klockan kommer gå igång.

2 kommentarer till Som att vakna en sommarmorgon?

  • trollhare skriver:

    Jag hade en liknande lampa, fast mycket snyggare (mer UFO-lik). Min pappa hade köpt den till sig själv men hade ingen hjälp av den, så jag fick ärva den.

    Den var helt fantastisk, synd bara att den slutade fungera efter någon månad…

  • Anonymous skriver:

    Ser fram emot en uppföljning om din lampa och hur den fungar .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: