Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Blondinbelle – en grym parodi

Jag kommer på mig själv med att kolla ifall Blondinbelle har uppdaterat sin blogg flera ggr sedan jag upptäckte den igår, jag skrattade så jag höll på att dö åt modetipset om Crocks. Blondinbelle är en fantastiskt paradrift med Blondinbella och andra bloggande tjejer som är väl värd ett besök.

6 kommentarer till Blondinbelle – en grym parodi

 • Anonymous skriver:

  Hej Du som upplevt Kirunabor i verkligheten . Kursen “skjut först och tänk sedan” heter kursen om gramygevär, den är en gundläggande kurs om hur man avfyrar granater med dessa gevär , då våra gevär är speciellt framtagna för att granaten skall splittras så krävs det mindre precission mot förövaren än tidgare konstruktioner av granatgevär pga av svensk lagstiftning säljer vi dessa gevär via ombud i Irak .
  Våra skyddsrum är gjorde av komposterade renar enligt miljöpolicy ISO 344 . Skyddsrummen kommer i två storlekar 10 m2 samt 15 m2, dom har en grundutrustning av vattensystm 89 liter, eget elkraftverk samt syregenaratorer.
  Det kommer också ges en kurs under våren som heter “Kirunabon och bögen Johans olika personligheter olika kontaktsajter över hela världen” Då denna kurs är finasierad av brottsofferjouren, ges företräde till boende i norrbotten.

  Mvh

  http://www.jagadavkirunabor.com

 • Anonymous skriver:

  Hej! Jag undrar om skyddsrummen som Ni säljer på Er hemsida ifall en Kirunabo anfaller. Undrar vad är dessa gjorde av , finns det dom i olika storlekar? Kan man utrusta dom med Era granatgevär? Samt skulle vilja veta mer om kurser i hur man hanterar dessa granatgevär .

  svar till “en som upplevt en kirunabo i verkligheten “

 • Anonymous skriver:

  Hej du jagade av kirunabor! Det känns lite som att “komma ut” ur garderoben när läser ditt inlägg. Trodde jag var ensam om att uppleva det jag upplevt.Har märkt att vi är fler som vågar berätta . Tack för tipset om skoteroverallen och rånarluvan, prövade det i helgen- och det var skönt att kunna anonymt vandra på gatorna i Kiruna utan känna pressen att “nån ” skall förfölja. Jag har kontaktat Bill Gates angående “trådlösa internetuppkopplingar och sneda gator i Kiruna som underlättar ” Har vi detta tillfälle jag skriver inte fått svar av Bill.

 • Anonymous skriver:

  Hej Anonym!

  Jag har själv råkat ut för förföljse av kirunabor, du har min fulla förståelse . Jag har satt upp en sajt http://www.jagadavkirunabor.com – där vi utsatta kan träffa andra och ge varandra tips, tex själv har jag oftast besökt Kiruna förklädd ,i skoteroverall och rånarhuva för att slippa bli igenkänd av dessa människor . Vid mitt sista besök upptäckte jag att stadens gator inte är raka, utan dom svänger- troligtvis handlar det om att det underlättar för deras trådlösa interuppkopplingar , och dom kan jaga oskyldiga samhällsmedbogare i andra städer via internet .Har bett deras statsarkitekt om svar på detta !! På vår hemsida http://www.jagadavkirunabor.com kommer vi också sälja enkla “skyddsrum” ifall en kirunabor attackerar dig. Dessutom kommer vi sälja enkla granatkastare med enkla instruktioner hur dom fungerar.

 • Anonymous skriver:

  Fast jag tycker att “Blondinbelle ” är en klass för sig själv ,synd att den kommer att försvinna ! Den har skänkt mig mycket glädje under tiden jag har varit förföljd av olika Kiruanabor , vissa dagar kunde endast hon skänka mig tröst att våga tro på livet igen ..Jag har skrivit till Kiruna kommun och bett om ett svar , att det är kommunens ansvar att förhindra den här formen av förföljse av enskilda medborgare , och krävt att alla Kirunabors datorer skall beslagtas och konfiskeras ! Har vid dagens datum ej fått svar av berörd myndighet !

 • bellasuger skriver:

  Då har du missat http://www.bellasuger.se som är fullkomligt underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: