Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Final Fantasy Crystal Chronicles – Ring of Fates
Jag har efter att jag spelat klart Final Fantasy III kört genom Zelda Phantom Hour, ett trevligt Zelda lir, som använder sig av de möjligheter som NDS erbjuder, bland annat så måste man blåsa på skärmen vid ett tillfälle, en av gåtorna är att man ska kopiera en stämpel på kartan genom att stänga enheten och dessutom kan man rita på kartan. Uppfinnerikedomen är stor hos spelutvecklarna. Därpå har jag lirat lite Final Fantasy XII: Revenant Wings, som fått usla recensioner och det blev ganska tjatigt efter ett tag. På tok för lite variation i spelandet.
Sedan upptäckte jag nya Pokémon Pearl/Diamond där valet föll på Pearl-versionen och det har hållt mig sysselsatt, men det är för barn och grafiken ser ut som om inget hänt sedan snes-tiden, förmodligen hade man tyckt den var simpel då.
Men nu är det dags för Final Fantasy Crystal Chronicles – Ring of Fate, ett spel som jag verkligen sett fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: