Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En dator för tredje värl… eller för Europa tydligen!

Intels svar på one laptop per child är Classmate, som enligt artikel i Metro teknik kommer till Europa. Med en prislapp på 1500:- och full internettillgång beräknas datorn bli en succé bland vissa bedömare och pressa priserna bland andra leverantörer. I Europa ska man tydligen inte köra Linux som datorerna i tredje världen skeppas med, utan Windows XP, se också bilden ovan. Hur sjutton man lyckas få med en Windowslicens i det priset går över mitt förstånd. Kanske har Bill reat ut XP till Intel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: