Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Blondinbella underminerar betygssystemet!

Jag hörde att Blondinbella påstått att hon har MVG i alla ämnen, jag visste att det gått inflation i MVG och att tjejer oftast får bättre betyg, går de dessutom på en privatskola som ger högre betyg för att locka till sig sökande är känt, men om en person som Blondinbella påstår att hon har MVG i snitt är det fanimej att underminera hela betygssystemet.
Då är jag beredd att hålla med Martin Ingvar som i sin debattartikel påstår att vi har ett betygsystem som inte är rättvist och som diskriminerar pojkar från arbetarklassen.
Jag visste inte att shopping var ett skolämne, inte ens på Jensen? Men friskolor verkar vara desperata när det gäller att rekrytera nya elever.

3 kommentarer till Blondinbella underminerar betygssystemet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: