Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För femton år sedan: Högstadieångest

Vi upplevde världens fulaste mode:
Stora t-tröjor med batiktryck eller bandtryck, fleecetröjor med psykadeliska mönster, ljusa smala Levis 501:or som korvade sig ovanpå skorna eller bootsen, för cowboyboots eller nasseboots var inne. Om man hade joggingskor (man sa inte sneakers) så såg de ut som rymdskepp och var uppumpningsbara. Detta kunde man toppa med en seglarjacka från Henry Lloyd eller en billigare kopia om man inte hade råd med en sådan.
Detta år förlorade jag också oskulden till tonerna av Street Fighter II.
Mitt favoritprogram på TV var Beverly Hills 90210.
Jag hatade annars mitt liv under den här perioden, jag avskydde att bo i Skredsvik som jag tyckte var världens sista utpost. Jag försökte att bo så mycket tid jag kunde hos min mormor eller morfar inne i Uddevalla.
Tyvärr blev min mormor sjuk året därpå och gick bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: