Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan: Diagnos

Jag fick min diagnos för fem år sedan på BNK i Göteborg, efter att ha väntat alltför länge på den. Jag pluggade filmvetenskap B på universitetet i Göteborg, jag trivdes inte något vidare med skolan utan tyckte att utbildningen kändes oengagerat genomförd. Jag arbetade också som ledsagare åt en pojke med en störning inom Autismspektrumstörning. Därför blev jag ganska förvånad när jag själv fick diagnosen Asperger, att jag hade ADHD hade jag förstått innan.
Inför valet om Euron så deltog jag i valkampanjen för ja-sidan, och detta väckte också mitt politiska intresse. Det var fantastiskt kul att få läsa in sig på ett ämne och sedan få diskutera det dagligen med människor ute på stan. Men det var också en ovanligt tuff kampanj, långa dagar med hot och trakasserier, men det fanns en sammanhållning bland oss i kampanjen som var fantastisk. Tyvärr också en enorm besvikelse på valkvällen.
Jag drog lott om jag skulle flytta till Berlin och läsa Tyska eller om jag skulle åka till Stockholm och läsa klart Filmvetenskap C och D där. Det blev Stockholm och jag hamnade i ett studentrum i Solna i Bergshamra som såg ut som en förort till Moskva.

Vad hände sedan?
Tja, det mesta om mitt liv och leverna de senaste året finns på den här bloggen. Trots att jag haft väldigt många tuffa perioder i mitt liv är jag väldigt nöjd med mitt liv och tycker mig ha hittat en inre harmoni. Om det beror på livserfarenhet eller på piller låter jag vara osagt…

En kommentar till För fem år sedan: Diagnos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: