Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För 20 år sedan: Grundskolan

Jag blev utmanad av Trollhare att skriva om de senaste 20 åren av mitt liv i min blogg, och självklart antar jag utmaningen och börjar med hur mitt liv såg ut för 20 år sedan:

Jag minns inte så mycket från denna perioden, men jag gick under detta året sista terminen av ettan och första terminen av tvåan på
Hovhultsskolan i Uddevalla. Eftersom jag inte fungerade så bra på lektionerna hade jag fått en egen elevassistent Yvonne, trots att jag saknade en formell diagnos. Jag fick till en början gå på specialundervisning i mindre grupper, men så fort jag var där så hade jag inga problem att koncentrera mig och var mycket bättre än de andra barnen. Tillbaks till det vanliga klassrummet där jag inte fungerade alls. Därför såg mina föräldrar till att jag fick en elevassistent.
Detta var grymt, för ibland hämtade hon mig med bil så jag slapp gå och de andra eleverna verkade avundsjuk på att jag fick det.
Det var ingen i klassen som tyckte det var konstigt eller gjorde att jag kände mig mer utmärkt. När jag inte fungerade så gick vi iväg till ett eget mindre grupprum och jag fick sitta där, jag tyckte Yvonne var grym och jag gillade henne jättemycket. Hon följde mig genom olika skolor fram till sjätte klass då vi flyttade till skredsvik och då fick jag inte ha kvar henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: