Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Är jag självisk?

Det verkar i alla fall debattören “Griffeltavlan” mena i Göteborgs-Posten igår som skriver följande angående nedläggningshotade Högsboskolan och min artikel i ämnet:

Lever dessa barn i någon form av missär om de byter skola? Snacka om lyxproblem i dagens Göteborg. Ragnevi skriver helt i eget intresse. Fy skäms.
Griffeltavlan

Jag vet inte varför jag ska skämmas för att jag inte agerar i samklang med SDN Högsbos intresse. Och sedan undrar jag vad personen menar med att jag agerar i eget intresse. Jag skrev artikeln i egenskap av ordförande för Attention eftersom föräldrar hört av sig och varit upprörda över Högsboskolans nedläggning och hur det drabbar dessa barnen.
I artikeln nämner jag vilka samhällsekonomiska konsekvenser denna flytt kan få, något som man inte ens reflekterat över på stadsdelsnämnden i Högsbo.
Vem är det som agerar i eget intresse om inte Degols eller SDN Högsbo?
Jag gömmer mig inte ens bakom en luddig pseudonym som “Griffeltavlan” gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: