Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Henrik provar att tjejblogga

Köpte en ny tröja av Raf Simons
Jag hade egentligen tänkt att köpa en wake up lampa från Philips, men kunde inte hitta en sådan i någon av de butiker jag besökte. På Victoria Arenan hittade jag istället den här tröjan med ett från den belgiske designern Raf Simons, motivet fick mig att fastna för den direkt. Jag hade tänkt att köpa något i någon annan färg än svart, men det gick inget vidare, och dessutom är ju svart alla färger på en och samma gång.
På Åhlens köpte jag ny selftaning lotion för kropp och en för ansikte i en ljusare nyans än den som jag köpte sist. Det såg för billigt ut att se solbrun ut under vintern så den ljusare nyansen kommer nog till sin rätt. Det är mycket bättre att köpa sådana krämer som vänder sig till kvinnor, den enda skillnaden är att den för kvinnor kostar ungefär 30 procent mindre, och de luktar inte billigt rakvatten. Och är det verkligen en så enorm skillnad på män och kvinnors hud? Och varför tror alla i så fall att män har en hudtyp, medan kvinnor kan välja mellan krämer för olika hudtyper.
Jag hittade också ett adhd-vänligt kortfodral för alla jävla plastkort på den japanska avdelningen Muji, jag förstår inte riktigt syftet med den avdelningen annars. De säljer i stort sett samma saker som Lagerhaus eller Granit, fast de lyckas med att vara dyrare än Ordning & Reda.
Men inte någon väckarklockslampa från Philips fanns inte på Åhlens.
Det slutade med att jag beställde den på nätet, den fanns väldigt billigt på netsuperstore.se, enligt Prisjakt. Tur det, för den där lampan har redan kostat en hel del extra i meravgifter ens innan jag fått den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: