Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mina slipsar har kommit!

Idag hämtade jag mina slipsar och på bilden ovan kan man se Camel Stewart Fawn Fancy tillsammans med en khakifärgad skjorta. Jag är inte riktigt nöjd med slipsarna, tyget är slarvigt vävt och mönstret är för stort för slipsarna, mönstret skulle haft ungefär halva storleken för att komma till sin rätt. Dessutom är det uppenbart att jag behöver en ny digitalkamera…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: