Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Rasmus skriver om saker som berör…

Min kompis Rasmus berättade att han blivit publicerad i GP, jag läste genast vad han skrivit. Hans brev till redaktionen handlade om att försvaret och media har valt att använda ordet ”robot” istället för ”missil” i svenska språket. Det är bra att någon skriver om viktiga saker som verkligen berör.
Han försvarar sig med att:
”Men det är ju skitförvirrande när de skriver ”robot”…”
Jag svarade:
”För annars tror du att olika länder skickar R2D2:ar till varandra?”
Rasmus förnekar bestämt att han skulle ha Asperger, andra är inte lika övertygade, själv undrar jag om man inte kan ge bort utredningar i födelsedagspresent…

En kommentar till Rasmus skriver om saker som berör…

  • trollhare skriver:

    Ja, utredningar i födelsedagspresent! Då skulle jag sprida såna omkring mig, hela tiden. Jag undrar om det är någon slags tvångsgrej hos mig att sätta diagnoser på folk i tid och otid? *funderar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: