Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Årsmöte med Attention i Göteborg

Idag hade vi årsmöte med Attention i Göteborg. Vi har valt en ny styrelse, där ett par nya förmågor valdes in och jag blev omvald till ordförande. Totalt var 15 personer närvarande och det var kul att det fanns ett intresse för de frågor som vi arbetar med.
Den största förändringen är att vi i år slopade suppleantsystemet, det finns ingen anledning att ha kvar det när personerna lika gärna kan vara styrelseledamöter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: