Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

H&M köper upp Cheap Monday

Eller snarare så köper de upp Fabric som äger bl.a. butikskedjan Weekday och Cheap monday, enligt DN. Jag vet inte om H&M missuppfattat att populariteten för dessa jeans är att de är billiga och att de inte är från ett stort märke. Även om det gått inflation i jeansens popularitet, och kvaliteten på Cheap mondays jeans går att ifrågasätta, det är lite som ett lotteri. En del jeans går sönder på tre månader, andra håller ett år.
Följer man personalens råd om att inte tvätta dem på tre månader när man precis köpt dem så får man undvika att sitta på ljusare underlag, för jag har aldrig stött på jeans som fäller lika mycket färg. Lika bra att slänga dem i tvätten med en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: