Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Rymmer förmodligen hela kontoret

Idag kom den portfölj som jag beställde för ett tag sedan från Filofax. Jag valde mellan den mindre och den större varianten, och med min ovana att alltid ta med mig för mycket så valde jag den större modellen. Väskan är i svart läder med struktur som ger den känsla av att vara tillverkad i buffelskinn.
Det är en riktig power-portfölj,
den är enorm, min filofax som är i pocketformat/A6 ser nästan parodiskt liten ut i jämförelse och ryms i ena facket på väskans framsida. Den rymmer min Powerbook 15″, en mapp, ett par mobiler, laddare och anteckningsblock. Jag skulle säkert kunna knö ner en skjorta, min necessär och stanna borta över helgen.
Om jag inte redan har problem med ryggen så kommer jag förmodligen att få det.
För dem som kanske minns detta, när jag medverkade i Expressen förra året efter att en kiropraktor varnat för tunga väskor kunde ge rygg- och nackskador, min väska var näst tyngst bland de medverkande och bara den här portföljen väger 2.4 kg i sig.


Henrik Ragnevi, 28, Göteborg bär 2,6 kilo:
– Jag bär den alltid med mig, men i dag är den lättare än vanligt eftersom jag glömde datorn. Här finns två… nej tre mobiler, böcker och anteckningspapper, och två plånböcker för att få plats med alla plastkort.

2 kommentarer till Rymmer förmodligen hela kontoret

 • Anonymous skriver:

  Mycket snygg , mycket snygg !!

  Anders

  PS: Ryggsäckar är för trädkramare och vem fan vill se ut som en sådan ?

 • Mi skriver:

  Det finns snygga rygg portföljer, med tanke på ryggen.

  kram mi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: