Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Maria Wetterstrand har ändrat inställning till EU?

En av de främsta anledningarna till att jag inte kunnat tänka mig att rösta på Miljöpartiet har varit deras negativa attityd gentemot EU, fast miljöfrågor är något som verkligen måste föras på EU nivå och därför har deras inställning verkligen varit inkonsekvent. Det är förmodligen på väg att svänga nu, enligt Maria Wetterstrands utspel i DN. Naturligtvis har inte alla i Mp varit negativa till EU, utan det har funnits ett par stycken som vågat ha en annorlunda åsikt i den här frågan, för dem kommer nog Maria Wetterstrands uttalande underlätta. Skumt nog vill hon att Sverige ska lämna Schengen, det är direkt ADHD-fientligt. Menar Wetterstrand att hon tycker att vi måste ha med oss pass och hålla ordning på dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: